111 Header basic

Equine Art

by

Sanne Leoni

SL-Creations

Header 2020 38-instagram-512

Voor ieder paard wordt een modelpaard geselecteerd die in persoonlijkheid, type en beweging overeenkomt. Voor het optimale eindresultaat kunnen er aanpassingen aan het modelpaard worden gedaan, zodat deze nog dichter bij de werkelijkheid komt. Een natuurgetrouwe weergave - uw eigen perfecte modelpaard - is tenslotte de doelstelling.  

Wanneer u een opdracht indient, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Om de individuele uitstraling en persoonlijkheid van uw paard over te kunnen brengen,

heb ik een aantal afbeeldingen nodig. Hierbij kunt u denken aan foto’s van de hoeven, zijkanten, de rug, het hoofd, de manen, een close-up van de ogen en andere belangrijke details. Tijdens het schilderproces houd ik u regelmatig op de hoogte met behulp van foto’s.

 

‘’ Mijn doel is om leven in een modelpaard te blazen door middel van kleuren en details.

Om deze reden besteed ik veel tijd aan het realiseren van het optimale eindresultaat’’

 

Wanneer het modelpaard is afgerond wordt er contact met u opgenomen. Zodra u akkoord bent gegaan met het eindresultaat, zal het modelpaard - na ontvangst van betaling - naar u worden verstuurd. Het modelpaard wordt zodanig verpakt dat beschadigingen worden voorkomen. Helaas ben ik niet aansprakelijk voor de beschadigingen die door PostNL zelf worden aangebracht.

 

 

De tarieven variëren per paard, gezien de complexiteit van de verftechnieken. De prijs

is hierdoor sterk afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Voor de exacte prijsopgave kunt u contact met mij opnemen. Alle onderstaande tarieven zijn exclusief de modelkosten van het modelpaard en de verzendkosten.

 

 

 

 

 

 

 

Om de tarieven zo laag mogelijk te houden, is er de mogelijkheid om een modelpaard zelf

te leveren of op te komen halen. De model,- of verzendkosten worden met deze regeling

van het totaalbedrag afgetrokken. SL-Creations kan alle Schleich modelpaarden die in de winkels beschikbaar zijn leveren. Oude modellen kunnen om deze reden niet geleverd worden en vallen onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.

‘’Mijn passie is om de natuurlijke elegantie en charme van een paard over te brengen op een modelpaard.

Ieder klein detail wordt zorgvuldig op het model aangebracht, zodat deze tot leven komt''.

Aanbetaling

Tarieven

Model                      Repainten                      Customizen              Verzendkosten              

€ 50,- +

€ 50,- +

€ 40,- +

Paard

Pony

Veulen

€ 60,- +

€ 60,- +

€ 50,- +

€ 7,25 Post NL

€ 7,25 Post NL

€ 4,00 Post NL  

Cadeaubon

Garantie

Facebook black large 38-instagram-512 Mail black small

Modelpaard

De aanvraag voor het vereeuwigen van een paard is definitief na de ontvangst van de aanbetaling. Deze bedraagt  €8,-. Mocht u teleurgesteld zijn over het eindresultaat, dan wordt er gezamenlijk naar de mogelijkheden gekeken om het modelpaard aan te passen.

 

 

Lijkt het u  leuk idee om een modelpaard cadeau te geven, maar beschikt u niet over de juiste afbeeldingen? SL-Creations biedt u de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Deze cadeaubon wordt digitaal of per briefpost geleverd en kan worden besteld

via de email. De cadeaubon is na aanschaf niet verzilverbaar.

 

 

SL-Creations geeft geen garantie op het eindresultaat of het vervoer. Retour verzenden is enkel mogelijk binnen één week op eigen kosten. Er wordt geen garantie gegeven

op pakketten die niet aangetekend worden verstuurd. Tevens zijn verzendingen via de briefpost en standaard pakketten naar het buitenland geheel op eigen risico. Na aankoop is het helaas niet mogelijk het product te retourneren.

Tijdens de aanvraag wordt er een modelpaard geselecteerd die in persoonlijkheid, type en beweging met uw eigen paard overeenkomt. Na vier dagen is het niet meer mogelijk om van modelpaard te wisselen. Het modelpaard wordt namelijk binnen enkele dagen na bestelling aangeschaft. Deze voorwaarde is echter niet van toepassing wanneer u de kosten van het modelpaard op eigen initiatief vergoed.

 

 

Het creëren van de realistische weergave van uw paard is mijn hoofddoel. Aan ieder detail wordt aandacht besteed, waardoor de levertijd een maand tot enkele maanden kan duren.

 

 

Indien u akkoord bent gegaan me het eindresultaat, dient u binnen vier weken het restant bedrag via Ideal of Paypal te betalen. Wordt dit niet op tijd gedaan, dan vervalt uw eigendomsrecht op het eindproduct. Uw aanbetaling wordt niet vergoed i.v.m. de aanschaf,- en materiaalkosten.

 

Levertijd

Betalingsmethode