INFORMATIE

U overweegt om iets door mij te laten vereeuwigen.  Wellicht een repaint of toch een custom? Hoe dan ook ben ik u dankbaar; dankbaar voor het vertrouwen dat u voor mijn werk kiest. Mijn doel is om voor u iets prachtigs te maken en u iets terug te geven wat u voor altijd liefhebt. Hieronder vindt u informatie die u van mij kunt verwachten en waar u zelf aan bij kunt dragen voor het beste eindresultaat. Zodra u contact met mij legt, inventariseer ik wat uw persoonlijke wensen zijn. Op basis hiervan zal ik een prijsopgave op maat maken. Alles kan, kijk snel verder! 


EEN MODELPAARD BESTELLEN IN VIJF STAPPEN

 

 U neemt contact

met mij op 

  Er wordt een modelpaard

geselecteerd die bij uw paard past

  U ontvangt updates

 gedurende het proces

 

  Het eindresultaat

wordt aan u getoond

De opdracht is voltooid en wordt aan                               u verzonden

Een modelpaard selecteren

Ieder paard is anders, waardoor er een modelpaard wordt geselecteerd die in persoonlijkheid, type en beweging overeenkomt. Voor het optimale eindresultaat kunnen er aanpassingen aan het modelpaard worden aangebracht, zodat deze nog dichterbij de werkelijkheid komt. Een natuurgetrouwe weergave van uw eigen eigen paard is tenslotte de doelstelling. 

 

Afbeeldingen

Om de individuele uitstraling en persoonlijkheid van uw paard over te kunnen brengen, heb ik een aantal afbeeldingen nodig. Voorbeelden van deze afbeeldingen zijn foto's van de hoeven, beide zijkanten van het lichaam, de rug, het hoofd, de manen, de neus, een close-up van de ogen en andere belangrijke details die niet vergeten mogen worden. In verband met uw eigen privacy, worden de afbeeldingen enkel intern gebruikt en na afloop direct uit het systeem verwijderd. 

 

Werkwijze

Tijdens het werkproces wordt u regelmatig op de hoogte gehouden door middel van foto's die via de email met u worden gedeeld. Zodra u akkoord bent gegaan met het eindresultaat, wordt het pakket - na ontvangst van de betaling - naar u verstuurd. Het beeldje wordt zodanig verpakt dat beschadigingen preventief worden voorkomen. Echter ben ik niet aansprakelijk voor beschadigingen die door het postbedrijf zelf worden aangebracht. 


TARIEVEN

Kwaliteit staat bij mij voorop. Wat ik doe wil ik graag goed doen, zodat niet alleen u, maar ook ik er blij van wordt. De tarieven variëren per paard, gezien de complexiteit van de verftechnieken en het customizen van het model. Hierdoor is de prijs sterk afhankelijk van de wensen en behoeften van de opdrachtgever.  Voor de exacte prijsopgave kunt u contact met mij opnemen. Alle onderstaande tarieven zijn ter indicatie en exclusief de modelkosten en de verzendkosten.

 

  1. SOLID: o.a. zwart, bruin, schimmel, vos, cremello
  2. MEDIUM: o.a. buckskin, palomino, bont, grulla, appelschimmel 
  3. COMPLEX: o.a. appaloosa, roan, rabicano, paint overo

 

Om de tarieven te verlagen is er de mogelijkheid om een modelpaard zelf te leveren of op te komen halen. De model,- of verzendkosten worden met deze regeling van het totaalbedrag afgetrokken. Ik kan alle Schleich modelpaarden die in de winkels beschikbaar zijn leveren. Modellen die uit de collectie zijn kunnen om deze reden niet geleverd worden en vallen onder de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. 


MOGELIJKHEDEN


ALGEMENE VOORWAARDEN

Aanbetaling 

De aanvraag voor het vereeuwigen van een paard is pas definitief na de ontvangst van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt €10,00 per opdracht en wordt niet geretourneerd. Mocht u teleurgesteld zijn over het eindresultaat dan wordt er gezamenlijk naar de mogelijkheden gekeken om het modelpaard aan te passen. 

 

Garantie 

SL-Creations geeft geen garantie op het eindresultaat of het vervoer. Retour verzenden is enkel mogelijk binnen één week op eigen kosten. Er wordt geen garantie gegeven op pakketten die niet aangetekend worden verstuurd. Tevens zijn verzendingen via de briefpost en standaard pakketten naar het buitenland geheel op eigen risico. Na aankoop is het helaas niet mogelijk het product te retourneren. 

 

Levertijd 

Het creëren van de realistische weergave van uw paard is mijn hoofddoel. Aan ieder detail wordt aandacht besteed, waardoor de levertijd een maand tot enkele maanden kan duren. 

 

Betalingsmethode 

Indien u akkoord bent gegaan me het eindresultaat, dient u binnen vier weken het restant bedrag via Ideal of Paypal over te maken. Betaald u niet op tijd, dan vervalt uw eigendomsrecht op het eindproduct.

 


WAARDEBON

 

Levertijd 

Verras uw vriend of vriendin met een waardebon (inclusief geschenkverpakking) van SL-Creations! De waardebon wordt digitaal of per briefpost aan u geleverd.

Na aanschaf is de waardebon niet verzilverbaar.